Szálláshelyek Csehországban

A Leglátogatottabb Szálláshelyek Csehországban – Szállodák, Apartmanok, Villák, Nyaralók, Panziók…

 


Hoffmeister Apartments, Prága

Hoffmeister Apartments, Prága  4 csillag

 

A Hoffmeister Apartments szálláshely Prága történelmi részében helyezkedik el. A szállás közelében található a nevezetes Károly-híd, a csodás Óváros tér, valamint a prágai vár. A Hoffmeister Apartments saját wellnessrészleggel és luxusfürdőszobákkal várja kedves vendégeit. A szobákban ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Prágában

 


Dorint Hotel Don Giovanni Prague, Prága

Dorint Hotel Don Giovanni Prague, Prága  4 csillag

 

A Dorint Hotel Don Giovanni Prague a történelmi belváros közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda összesen 397 légkondicionált, síkképernyős műholdas TV -vel ellátott szobával, valamint kellemes, relaxációs wellnessrészleggel várja kedves látogatóit. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Prágában

 


Hotel Grandezza, Brno (Brünn)

Hotel Grandezza, Brno (Brünn)  4 csillag

 

A Hotel Grandezza Brünn főtere mellett, a Szent Péter és Szent Pál-székesegyház, valamint a Spilberk vár közvetlen közelében helyezkedik el. A szálloda 73 fényűzően berendezett, légkondicionált szobával rendelkezik. A szobákban ingyenes italokkal feltöltött minibárral várja kedves vendégeit. A szálláshely teljes területén ingyens Wi-Fi csatlakozásra is lehetőség van.

Részletes Info »  További szálláshelyek Brnoban

 


Hotel Barceló Brno Palace, Brno (Brünn)

Hotel Barceló Brno Palace, Brno (Brünn)  4 csillag

 

A Hotel Barceló Brno Palace a város szívében található Silingrovo téren helyezkedik el. A szálloda összesen 119 egyedi kialakítású szobával rendelkezik. Kedves vendégeit ingyenesen igénybe vehető szaunával és fitneszrészleggel várja. A szálláshely teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra is lehetőség van. Az épület közelében számos történelmi helyszínt tekinthetünk meg.

Részletes Info »  További szálláshelyek Brnoban

 


 

Kiváló Szálláshelyek Csehországban

 


St. Joseph Royal Regent, Karlovy Vary

St. Joseph Royal Regent, Karlovy Vary  4 csillag

 

A St. Joseph Royal Regent Hotel a város fürdőnegyedében helyezkedik el. A szálláshely összesen 81 modern stílusban berendezett és ingyenes vezetékes internettel ellátott szobával szolgál. A szálloda saját fedett uszodával, szaunával és kiválóan felszerelt gyógy- és wellness-központtal várja kedves vendégeit. A szálloda közös helyiségeiben ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Karlovy Varyban

 


Humboldt Park Hotel & Spa, Karlovy Vary

Humboldt Park Hotel & Spa, Karlovy Vary  4 csillag

 

A Humboldt Park Hotel & Spa a város központjában, a gyógyforrások közvetlen közelében helyezkedik el. Vendégeit egyedi stílusú szobákkal, csodás nyári terasszal, valamint fantasztikus wellnessrészleggel várja. A szálláshely teljes területén ingyenes Wi-Fi csatlakozásra van lehetőség. A szállodában gyöngyfürdők, masszázsok és különböző gyógykezelések vehetők igénybe.

Részletes Info »  További szálláshelyek Karlovy Varyban

 


Hotel Garni Villa Beatika, Český Krumlov

Hotel Garni Villa Beatika, Český Krumlov  3 csillag

 

A Hotel Garni Villa Beatika Český Krumlov vára és főtere közvetlen közelében helyezkedik el. Ingyenes parkolást, illetve díjmentes Wi-Fi-hozzáférést biztosít vendégeinek. A szálláshely összesen 10 szobával rendelkezik. A szobák TV-vel, minibárral és saját fürdőszobával vannak ellátva. A Hotel Garni Villa Beatika környéken számos szabadidős tevékenységre van lehetőség.

Részletes Info »  További szálláshelyek Český Krumlovban

 


Angelo Hotel Pilsen, Plzeň

Angelo Hotel Pilsen, Plzeň  4 csillag

 

A 4 csillagos Angelo Hotel Pilsen épülete a város központjában, a híres-nevezetes Pilsner Urquell sörgyárral szemben helyezkedik el. A szálloda 144 szobával rendelkezik. A szobákban vezetékes internet-hozzáférés biztosított felár ellenében. A modern megjelenésben tündöklő szálloda szaunával, gőzfürdővel és jól feltöltött wellnessbárral várja kedves vendégeit.

Részletes Info »  További szálláshelyek Plzeňben

 


 

A Legnépszerűbb Szálláshelyek Csehországban

Kiváló minősítésű Olcsó Szállás Csehország-szerte!